Selecteer een pagina

Remeha Elga Ace 4 & 6 kW

Mooi. Compact. Past op elke ketel.

De Elga Ace is dé hybride warmtepomp met de beste prijs/prestatieverhouding in de markt. Als enige in de markt stuurt de Elga Ace met OpenTherm aan, waardoor de cv-ketel nooit meer warmte produceert dan nodig is. Met als resultaat een optimale inzet van de warmtepomp.De Remeha Elga Ace werkt samen met elk merk cv-ketel en biedt dan ook de uitkomst bij het verduurzamen van bestaande woningen. Een hybride warmtepomp haalt warmte uit de buitenlucht en gebruikt deze voor de verwarming van de woning. De cv-ketel wordt alleen nog ingeschakeld bij extreem koude dagen en voor het verwarmen van warm tapwater. Zo kan je tot wel 70% besparen op je gasverbruik.

De ISDE subsidie voor deze warmtepomp bedraagt €2400 voor de 4 kW en €2700 voor de 6 kW. Deze subsidie-aanvraag kunt u zelf doen of door Convecta laten verzorgen (onder voorbehoud).

Meer weten? Lees hier meer over de Remeha Elga Ace

Convecta is specialist in dit type warmtepomp. Interesse? Vraag een offerte aan. Referentie-adressen beschikbaar op aanvraag.

Daikin/intergas Altherma 3

Is uw CV ketel aan vervanging toe? Met deze krachtige combinatie van Daikin en Intergas bespaart u tot 70% op uw gasverbruik, krijgt u de CV-ketel praktisch gratis én voldoet u aan de wetgeving die vanaf 2026 in werking treedt.

Lees hier meer over de Daikin/Intergas Altherma 3

Terug naar convecta.nl

× Hoe kan ik je helpen?